JC Houtenvloeren


Ga naar inhoud

LD 300 Melango

Meister Vloeren > Laminaat

De lange plank met twee verschillende breedtes

Deze vloer heeft zich binnen enkele jaren tot een klassieker onder de laminaatplanken ontwikkeld. De vloer combineert de robuustheid van een laminaatvloer met de authentieke look van een landhuisplank die in deze vorm alleen door MEISTER wordt aangeboden. Dit omdat de meer dan twee meter lange elementen een verrassend echt decor tonen, dat niet op de plank wordt herhaald zoals bij andere lange laminaatplanken van dit formaat. In combinatie met andere details zoals de langszijdige V-voeg zorgt dit voor een beeld, dat ook experts pas op het tweede gezicht van een houten vloer kunnen onderscheiden.

LD 300|20 Melango
De brede plank

Deze variant van de laminaatvloer LD 300|20 Melango leveren wij in ca. 20 centimeter brede planken met bijzonder rustieke oppervlakken. De opgeperste houtstructuur past bij het landhuiskarakter van de vloer. Daarbij is bij sommige oppervlakken de voelbare structuur zelfs op het daaronder liggende decor afgestemd - het oog ziet wat de hand voelt.

Het "zwarte origineel" voor de stille vloer
Alle LD 300|20 Melango-vloeren zijn op verzoek ook verkrijgbaar met contactgeluiddempende onderlaag. Het PUR-mineraalmengsel is niet zo maar een geluiddemping. Het is het doorontwikkelde origineel van MeisterWerke, de uitvinder van de contactgeluiddempende onderlaag bij laminaatvloeren. Het zwarte origineel zorgt voor een effectieve demping van contact- en akoestische geluiden.

LD 300|15 Melango
De smalle plank

De elementen van deze vloer geven na het leggen een volledig andere indruk van de ruimte dan de vijf centimeter bredere variant. Dat ligt niet alleen aan het formaat, maar ook aan de keuze van harmonische dessins. Deze variant van de LD 300 Melango valt op door de edele flair. Op verzoek is de vloer leverbaar met contactgeluiddempende onderlaag.


Dr. Baumannplein 9 1165 MC Halfweg 020 822 05 93 | info@jchoutenvloeren.nl

Terug naar inhoud | Terug naar hoofdmenu