JC Houtenvloeren


Ga naar inhoud

Laminaat

Meister Vloeren > Laminaat

MEISTER Laminaat eigenschappen:
Enkele van deze kwaliteitskenmerken kunt u zien en voelen: bij de poriën-synchroonprint wordt het oppervlak voorzien van een opgedrukte houtnerfstructuur. Ook onze laminaatvloeren met rondomlopende voegen wekken de indruk dat het om echte houten lamellen gaat.

Wie het helemaal onderhoudsvriendelijk wil, maar toch de lamel-look wenst, kan kiezen voor een optische V-voeg. Die is pas na aandachtig kijken van origineel hout te onderscheiden.
Van de andere kwaliteitskenmerken als de bescherming tegen vocht of het antibacterieel werkende oppervlak voor ondersteunende hygiëne zult u pas in het dagelijkse gebruik overtuigd raken.

MEISTER geldt in de branche als de uitvinders van de 'stille' laminaatvloer. En zij hebben, knowhow, bij de ontwikkeling van 'stille' vloeren gestaag uitgebreid. Juist dit onderwerp vraagt om bijzonder veel zorgvuldigheid.
Pas de som van alle factoren zorgt voor een optimale geluidsisolatie en daarmee voor een ongestoorde, behaaglijke sfeer.
Daarbij gaat het niet alleen om de dikte van de contactgeluiddempende onderlaag. Ook het totaalgewicht van de vloer is belangrijk, want massa biedt geluidsisolatie.
Van even groot belang is een nauw contact tussen vloer en ondergrond. Omdat niet elke ondergrond werkelijk vlak is, is hier de elasticiteit en flexibiliteit van de geluiddempende onderlaag bijzonder belangrijk.

MEISTER NIEUWS
MEISTER Melango met 16 eigenzinnige kleuren en eigentijdse dessins. Zonder decorpapier maar direct geprint op de HDF-drager. Hierdoor zijn onder andere de lichte krasjes minder zichtbaar. De ideale vloer voor het complete woongebruik en voor projectgebruik met lichte belasting zoals hotelkamers, kleine kantoren enz.


Dr. Baumannplein 9 1165 MC Halfweg 020 822 05 93 | info@jchoutenvloeren.nl

Terug naar inhoud | Terug naar hoofdmenu